Regnvattensamlare

Köpa en billig och bra regnvattensamlare, vattentunna och regnvattentunna online på nätet.

På denna sidan hittar du ett stort antal länkar, annonser och bilder som leder dig till företag som säljer olika vindskydd för olika ändamål som tex. altan och balkong.

Ovan fakta och tips på en bra, praktisk och billig regnvattensamlare, vattentunna och regnvattentunna.

Besök stora företag som Biltema, Granngården, Plantagen, Bauhaus, Biltema, Byggmax och Jula för att se deras utbud och priser på regnvattensamlare, vattentunna och regnvattentunna. På sidan finns texter, bilder, annonser och länkar som leder till återförsäljare av olika regnuppsamlare. När man ska köpa en regnvattensamlare måste man ta hänsyn till var ska jag placera regnvattensamlaren, vad ska jag använda regnvattnet till. Detta får bestämma vilken typ av regnvattensamlare man ska köpa.

Köpa regnvattensamlare

Besök Julas hemsida för att kunna köpa en regnuppsamlare, vattentunna och regnvattentunna. Nedan bilder på regnvattensamlare hämtade från deras hemsida. Om den vänstra regnvattensamlaren: Ställ den under stupröret och samla upp regnvatten eller fyll den själv. I botten finns en praktisk tappkran, i toppen finns ett lock. Om den högra regnvattensamlaren: Ta vara på regnvattnet! Axleys hopfällbara vattentunna kommer med en mängd finesser som både du och trädgården kommer gilla. Tunnans lock öppnas och stängs med ett blixtlås och är även utrustat med ett filter som håller vattnet fritt från skräp. Nedtill finns en tappkran med snabbkoppling för enkel anslutning till t.ex. trädgårdsslang.

regnvattensamlare regnvattensamlare

Av Biltema kan man köpa en hel del olika billiga trädgårdsprodukter tex. regnvattensamlare, vattentunna och regnvattentunna. Bilden nedan till vänster en regnuppsamlare är från deras hemsida. Om regnuppsamlaren nedan : Regnvattensamlare RVK. Styr vattnet genom det invändiga filtret. Gör att stupröret kopplas samman med en regnvattentunna eller liknande kärl för uppsamling. Mått 140 x 115 mm. Passar följande dimensioner: Ø 98-97/85/75 mm.

regnvattensamlare

Besök Bauhaus för att se deras utbud av regnvattensamlare, vattentunna och regnvattentunna. Nedan bilder på två regnvattensamlare hämtade från deras sida. Om den vänstra regnuppsamlaren: Svart vattentunna med lock och kran. Att samla vattnet i en regnvattentunna har flera fördelar. Regnvatten är bästa bevattningen för trädgårdsväxterna och samtidigt sparar du på vårt färskvatten. Om den högra regnuppsamlaren: Alla plantor, särskilt lökväxter, mår dåligt att klorerat vatten. Så samla det naturliga regnvattnet från taket och använd till vattning. Ett 100 m² stort tak ger 500 liter vatten när det regnar 5 mm. Tunnan rymmer 100 liter vatten och levereras med lock, fot, anslutning till stuprör och kran för avtappning. Tillverkad i väderresistent och återvinningsbar PEHD-plast. Lämplig till växthus och andra tillbyggnader.

regnvattensamlare regnvattensamlare

Köpa regnvattensamlare på nätet

Nedan länkar till sidor innehållande allt om trädgård och de trädgårdshjälpmedel man kan behöva som tex. regnvattensamlare som en vattentunna eller regnvattentunna.

Jula Bauhaus Byggmax
Bauhaus Granngården Biltema

Regnvattensamlare

Nedan sidor som sajten Vindskydd innehåller. Här på sidan kan du köpa regnvattensamlare att via ett stuprör ta hand om det nyttiga regnvattnet.

Startsida Plank Solskydd Staket
Balkongskydd Skärmar Spalje Vindskydd tyg